Vásárolj 20.000 Ft-tól ingyenes kiszállítással!

Füstös baby boomer műköröm

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Gál Izabell
2022.08.10
Sziasztok!
Összességében nagyon elégedett vagyok a körmökkel.

De köröm hossza az valami brutális. Tehát, legalábbis számomra nagyon sokat vissza kellett reszelnem belőlük hogy élni lehessen velük. Itt hozzá tenném hogy nem akármilyen reszelő kell ahhoz hogy a műanyagot megreszeld, anélkül hogy tönkremenne a reszelőd. A hagyományos kis otthoni ki van zárva. Legalábbis nekem kettő is tönkre ment és az üveg sem szerette a dolgot így valami mást kellett kitalálnom.

A körmök között a kisujjamra és a gyűrűsujjamra találtam olyat ami pont megfelelően illeszkedik rá a saját körmömre, a többit nem csak hosszában de formájában is reszelnem kellett. Engem ez a része nem zavart.

A minta valóban könnyen tud kopni, de én magam átfestettem gel lookkal, ombres színben mint amilyen a többi is, és valószínűleg az összessel ez fog történni ha már nagyon megkopik.

A tartósságáról, én nagyon félem tőle hogy hamar lefognak potyogni,lévén hogy mindent is csinálok a kezeimmel, de jelenleg egy hétnél tartok, és csupán két körmöm öntapadós felragasztását cseréltem ki kenősre. És azokat is valószínűbbnek tartom hogy a bénázásom eredményeként kellett. Elsőre nagyon utáltam az öntapadós matricákat, mert abból sem az összes passzolt méretben a körmömre és még a műanyag csomagolását is szörnyű volt leszedni. De elnézve hogy azok is még mindig tartanak (pedig már másnap láttam hogy helyenként levegősek lettek, hiába törekedtem a tökéletesre, előkezelés/nyomkodás/minden) le a kalappal előttük.

Egy ideig zselés műkörmöm volt (kb 2-3 évig), de utána elég durván allergiás lettem rá, és sok más gel lakkra is. Gondolkodtam a porcelánon, de arra is írt mindenki mindent, jó/nemjó, így évekig a csúnya kis csutka körmeim voltak. Valahányszor megnőtt volna picit is egészen fent a körömágyamnál előbb-utóbb mindig beszakadt/betört ami nem kis fájdalommal járt. Aztán elhatároztam hogy nem érdekel valahogy szép nőies kezem lesz, és nem fognak többé betörni a körmeim, úgyhogy elkezdtem keresgélni és így lyukadtam ki ezen az oldalon.

Annyira elképesztően jó érzés rájuk nézni, hogy nem lehetek elég hálás érte! Eddig még semmiféle allergiás reakciót nem tapasztaltam egyik féle fent említett ragasztótól sem! Remélem így is marad.

Köszönöm szépen hogy végre nekem is szép kezem lehet!
Egyenlőre csak ajánlani tudom!
Iza
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza